Atelier Emad

What we do best

Diensten

pexels-photo-531759.jpeg

KLEDINGREPARATIE

Atelieremad biedt professionele en betaalbare kledingreparatieservices aan, met ervaren kleermakers die kleine haperingen tot uitgebreide schade kunnen herstellen. We gebruiken hoogwaardige materialen en moderne technieken om eersteklas resultaten te garanderen. Elk kledingstuk wordt met zorg en aandacht behandeld. Onze vaardige kleermakers zorgen ervoor dat kleding er geweldig uitziet, comfortabel aanvoelt en perfect past. Onze uitzonderlijke service omvat het online boeken van reparaties en bezorging / ophalen. Neem contact met ons op om uw garderobe te herstellen.

KLEDING VERSTELWERK

Atelieremad herstelt oude en versleten kledingstukken naar hun originele staat. Wij bieden expert herstelservices, waaronder herstellen van gescheurde naden, vervangen van ontbrekende knopen, aanpassen van de maat, zomen en meer. Onze missie is het verminderen van textielverspilling. We raden klanten aan om hun kleding te repareren en te hergebruiken in plaats van weg te gooien. Atelieremad kan uw favoriete kledingstukken nieuw leven inblazen en jaren toevoegen aan hun levensduur. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw kledingstuk snel repareren.

GORDIJNEN OP MAAT MAKEN

Atelieremad biedt op maat gemaakte gordijnen om uw leefruimte te verbeteren met een breed scala aan stoffen, patronen en kleuren om uit te kiezen. Ons ervaren team zorgt voor topkwaliteit en duurzaamheid bij het creëren van uw persoonlijke wensen. Of u nu uw interieur wilt aanvullen of een geheel nieuwe uitstraling wilt creëren, Atelieremad heeft u gedekt.

GORDIJNEN VERMAKEN

Bij Atelieremad maken we op maat gemaakte gordijnen die entertainment en persoonlijkheid toevoegen aan elke kamer. Met een breed scala aan stoffen, kleuren en patronen werkt ons team nauw samen met klanten om hun visie tot leven te brengen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen.

TASSEN REPAREREN

Bij Atelieremad bieden wij reparaties voor alle soorten tassen, waaronder handtassen, boodschappentassen, rugzakken en reistassen. Onze ervaren vakmensen hebben jarenlange ervaring en kunnen scheuren, gaten en gebroken handvatten repareren. Daarnaast bieden wij reinigings- en restauratiediensten om oude en versleten tassen nieuw leven in te blazen. Ons doel is om een naadloze en handige ervaring te bieden en u er op uw best uit te laten zien. Vertrouw op ons voor uw tasreparaties en blijf altijd stralen met Atelieremad.

BABY’S KLEDING

Nieuwe duurzame babykleding collectie binnenkort verkrijgbaar in ons atelier. Rompertjes tot outfits, zorgvuldig geselecteerd voor comfort en kwaliteit. Zacht voor de gevoelige babyhuid en het milieu. Houd onze collectie in de gaten voor het beste op gebied van stijl en comfort!

Kom vandaag bij ons langs

Als u behoefte heeft aan maatwerk, zoals kleding aanpassen, repareren of nieuwe kledingstukken maken, ben ik hier als uw toegewijde en vaardige assistent om u te helpen.